Promo vesti

Razvežite jezik uz školu BRITANNICA

Škola za učenje stranih jezika Britannica nalazi se u strogom centru Niša, u ulici Svetozara Markovića 12b. Od ove školske godine, osim engleskog, nemačkog, ruskog, španskog i italijanskog jezika, Britannica nudi i učenje norveškog jezika, po ceni od 280 dinara za čas. Jedini u Nišu su član YALS-a, što znači da ispunjavaju najstrože obrazovne standarde. Sa polaznicima svih starosnih struktura radi tim profesora sa višegodišnjim radnim iskustvom.

ŠKOLA SA TRADICIJOM

Škola stranih jezika Britannica u ulici Svetozara Markovića 12b, postoji od 2007. godine, a u njoj predaje 15 profesora koji imaju dugogodišnje pedagoško iskustvo. Britannica poseduje savremeno opremljene učionice, a nastava se odvija na oko 150 kvadratnih metara.savremene prostorije

Ovde se uči engleski, nemački, španski, italijanski i ruski jezik, a od ove godine, zbog velikog interesovanja Nišlija, pokrenuli su i učenje norveškog jezika, koji predaje diplomirani filolog za skandinavske jezike.

Za devet godina postojanja, Britannica je imala preko 2000 polaznika, a izdato je 3000 sertifikata.

Škola je postala i partnerski ispitni centar Britanskog saveta. To znači da, osim pripreme za polaganje i sticanje međunarodnih (britanskih i američkih) diploma IELTS, TOEFL i Cambridge English, ispiti se od ove godine mogu polagati i u samoj školi (bez odlazaka za Beograd).

STRANI JEZICI ZA DECU I ODRASLE

U školi Britannica i stranci mogu naučiti srpski jezik. Njihovi polaznici bili su i radnici oko 20 kompanija: Raiffeisen i Credit banka, Seavus Group, Imlek, Falke i Bayer su samo neke od njih. Službenici Veterinarskog instituta, Regionalnog centra za profesionalni razvoj i Uprave za poljoprivredu, takođe su ovde učili strane jezike.tim profesora                                                           Profesori Birtannice

Nastava se odvija neprekidno, od 10:30 do 22:30. Sa ponosom ističu da u okviru škole radi i dečje englesko – nemačko zabavište koje pohađaju deca uzrasta od tri godine. Za vreme boravka u Britannici, ovoj deci obezbeđena je i užina. Za njih postoje i specijalni popusti, jer u školi žele da motivišu i roditelje i decu za što ranije učenje stranih jezika, za koje kažu da donosi fantastične rezultate.

ZADOVOLJNA I DECA I RODITELJI

Marija Zdravković je majka dečaka koji ima 5 godina i ove jeseni će, drugu godinu za redom, biti deo engleskog zabavišta.

„Prezadovoljna sam, vrlo je stimulativno. Ove godine je moj sin Kosta želeo da nastavi sa učenjem jezika u Britannici. Oduševljen je i svojom teacher Emilijom, a to vidim po njegovoj radosti kada krene na čas. Ovde ima i druženje i učenje, a sve to kroz igru“, rekla je Niškim Vestima zadovoljna majka.rad sa decom

RAD U MALIM GRUPAMA

Profesori i saradnici Britannice rade u malim grupama, najviše sa devet polaznika, a moguća je i individualna nastava.

Najjeftiniji tečaj košta 2150 dinara mesečno, a Britannica nudi i izuzetno povoljno cenu za učenje norveškog jezika, samo 280 dinara po času.

Upis polaznika traje tokom cele kalendarske godine, a tečajevi se mogu plaćati i na rate. Više informacija o radu Britannice može se naći i na sajtu britannicanis.com, a u kontakt sa njima može se stupiti i preko mejla info@britannicanis.com. Škola ima i veoma aktivnu Facebook stranicu Centar Britannica Niš, a njihovi  telefoni su: 018/294 394, 018/244 380, mob. 062/244 381.britannica

Što više jezika znaš – više vrediš!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com