Društvo

Niški penzioneri domaćini prijateljima iz Aleksinca i Ražnja

Udruženje penzionera Niša ove godine obeležava 70 godina rada. Tim povodom, predsednik opštine Crveni Krst organizovao je prijem za članove tog Udruženja ali i udruženja iz Aleksinca i Ražnja.

Opština Crveni krst bila je domaćin penzionerima iz Niša, Aleksinca i Ražnja koji su se povodom 70 godina rada niškog Udruženja penzionera nadmetali u dominama, šahu i pikadu. Družili su se i u obilasku Tvđave i Logora Crveni krst.

vladmir gocic„Ovo je jedan od najboljih načina da se zaborave problemi jer je život nije lak. Očekujemo povećanje penezija krajem godine, nadamo se nekom boljitku“, kaže potpredsednik Udruženja penzionera u Nišu, Vlastimir Gocić.

Gradska opština Crveni krst pruža penzionerima finansijsku podršku koliko je u mogućnosti. Do kraja septembra niški penzioneri dobiće paket pomoći u vrednosti od dva i po miliona dinara. Članovi posmrtnog fonda dobiće i pozajmicu po 12 hiljada dinara.

„Gradska opština Crveni krst je iz svog budžeta izdvojla 50 hiljada dinara za odlazak penzionera na Olimpijske igre trećeg doba. Danas smo se družili sa njima i pokazali znamenitosti naše opštine“, kaže predsednik GO Crveni krst, Miroslav Milutinović.

Sledeće godine niški penzioneri posetiće prijatelje iz opština Aleksinac i Ražanj.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com