Politika

Formiran niški Gradski odbor SNS-a

Imenovanjem poverenika opštinskih odbora i poverenika stručnih saveta, u Nišu je sinoć formiran Gradski odbor Srpske napredne stranke. Odlukom predsednika stranke, odluku o imenovanju članova, doneo je poverenik niškog odbora Zvezdan Milovanović. Kako je istakao, novoimenovani Gradski odbor je sastavljen od starih i mlađih članova stranke, koji će se baviti razvojem Grada Niša u interesu građana. Unutarstranački izbori u Nišu nisu u ovom trenutku prioritet, rekao je Milovanović i dodao da će najverovatnije biti organizovani na proleće, posle predsedničkih izbora.

Zvezdan Milovanović, poverenik GrO SNS Niš imenovao je sinoć na sastanku poverenike Opštinskih odbora SNS-a kao i poverenike stručnih Saveta stranke. Ovim imenovanjem formiran je Gradski odbor Srpske napredne stranke u Nišu.

14302352 10154461626024641 138247641 n“Gradonačelnik Niša Darko Bulatović, zamenik gradonačelnika Miloš Banđur, poslanici Ljubica Mrdaković i Branimir Rančić su članovi Gradskog odbora Srpske napredne stranke. Imenovani su i poverenici opštinskih i stručnih saveta. Novoimenovani Gradski odbor je sastavaljen od osnivača odnosno starih i novih tj. mlađih članova stranke koji će se baviti razvojem Grada Niša u interesu građana”, rekao je novinarima poverenik GrO SNS-a, Zvezdan Milovanović.

Članovi GrO SNS-a u Nišu koji su izabrani za poverenike opštinskih odbora su, Srđan Javković – poverenik Opštine Medijana, Nikola Božić – povernik Opštine Palilula, Bojan Avramović – poverenik Opštine Pantelej, Miroslav Milutinović – poverenik Opštine Crveni krst i Dejan Jovanović – poverenik Opštine Niška Banja.

“Imenovanjem poverenika opštinskih odbora i poverenika stručnih saveta po statutu stranke obezbeđuje uslove za unutarstranačke izbore, ali oni će biti održani, najverovatnije, posle predsedničkih, na proleće”, dodao je Milovanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com