Kultura

Besplatne muzičke radionice

Besplatne muzičke radionice raspisuju konkurs za novu grupu polaznika. Mogu da konkurišu oni koji sviraju gitaru, bas gitaru, bubnjeve ili pevaju. Muzičke radionice se organizuju krajem septembra i početkom oktobra preko zajedničkog projekata Udruge “Agape” iz Bosne i Hercegovine i Udruženja “Štek Haus” iz Niša. Konkurs je otvoren do 11. septembra.

Novi ciklus radionica odvijaće se u dve države, Bosni i Hercegovini i Srbiji, odnosno u Ljubuški i Nišu.

Pravo da konkurišu imaju punoletna deca koja profesionalno ili amaterski sviraju gitaru, bas gitaru, bubnjeve ili pevaju i koja imaju mogućnost da ugoste kolegu iz Bosne na nedelju dana.

Pored ovih uslova, za prijavljivanje je potrebno poslati osnovne podatke (ime i prezime,datum i godina rođenja, e mail adresa, kontakt telefon, fotografija i „muzički“ CV u kome će malo detaljnije opisati svoje muzičko iskustvo. Prijave (u Word dokumentu) se mogu poslati na mail radionicenis@gmail.com, sa naznakom „Prijava za BMR“.

CaptureMuzičke radionice u Bosni i Hercegovini su predviđene u periodu od 19. do 25. septembra, a u Srbiji od 3. do 9. oktobra.

Radionice su besplatne, a konkurs je otvoren do 11. septembra u ponoć, nakon čega sledi selekcija i obaveštavanje izabranih polaznika.

Projekat „Besplatne muzičke radionice” Niš je počeo sa radom 2014. godine kao pilot projekat istoimene neformalne grupe i do sada je organizovao tri ciklusa. Celokupan projekat realizuje Udruga “Agape” iz Ljubiške i Udruženje “Štek Haus” iz Niša, uz podršku Schüler Helfen Leben fondacije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com