Društvo

Ova preslatka Nišlijka vam se smeši sa “Kinder” čokolade

Sa omota svetski poznate čokolade sada vam se smeši ova mala Nišlijka. Ana Radulović, petogodišnja devojčica novo je zaštitno lice “Kinder” čokolade. Kaže da je sada malo veća nego što je bila kada se slikala za omot ovog omiljenog slatkiša, pa samim tim je i srećnija.

Ana Radulović nije krila zadovoljstvo kada je svoju sliku videla na omotu Kinder čokolade. Ona je jedna od četvoro dece čije su se slike našle na promotivnim pakovanjima ovog brenda. Konkurencija je bila jaka, jer se za nagradnu igru „Postani KINDER lice“ prijavilo čak 1464 preslatkih mališana.

ana3

Anu je za ovo takmičenje prijavila starija sestra Milena. Njena porodica je bila sumnjičava, jer kako kaže mama Sonja, mislili su da se na takvom takmičenju uvek izabere neko preko veze. Kada su otišli na slikanje ekipa koja je došla iz Hrvatske odmah je pohvalila malu Anu. Kažu da kada su videli njenu sliku znali su da će se naći na ovoj veoma popularnoj čokoladi.

ana7

Ani slikanje nije teško palo pošto kao i većina devojčica tog uzrasta voli da se šminka, da se presvlači,  pozira, peva, glumi, pleše. Voli da jede slatkiše i kaže srećna što je njena slika upravo na čokoladi.

“Dopalo mi se kada su me šminkali, stavili su mi puder, karmin, rumenilo, šminkali su me tu oko oka”, priča mala Ana i dodaje da joj na slikanju ništa nije bilo teško.

ana5

Roditelji Ane Radulović su ponosni na svoju ćerku i ne smeta im to što će Ana postati popularna ne samo u Nišu već i u čitavoj Srbiji.

kinderdecak

Zaštitno lice jedne od najpopularnijih čokolada na svetu-Kinder čokolade već 35 godina je dečak Gunter Ojringer. Njegova majka ga je 1973. godine odvela da se fotografiše u jednoj radnji u južnom delu Minhena. Tada nisu ni pomišljali da će njegov osmeh biti zaštitno lice Kinder čokolade čak pune tri decenije.

Inače Ana potiče iz poznate “sportske” porodice. Ona je ćerka vlasnika Kik boks kluba Niš i trenera reprezentacije u tom sportu Srđana Radulovića.

Njen brat Novak Radulović je takođe veoma uspešan u tom sportu, ali ništa manje i u fudbalu koji uporedo trenira sa kik boksom od detinjstva.

Ana je kada je uspešnost u pitanju pošla njihovim koracima.

Bravo Ana!

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com