Hronika

Dve saobraćajne nezgode u Nišu, dve osobe lakše povređene

U Nišu su se juče dogodile dve odvojene saobraćajne nezgode, u kojima su lakše telesne povrede zadobili jedan muškarac i jedna žena, oboje iz Niša, potvrdila je Niškim Vestima, PU Niš.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u četvrtak, 1. septembra u 10:27h na Trošarini kod „Ćele kule“ lakše je povređen Nišlija rođen 1971 godine. Posle ukazane pomoći i zbrinjavanja na licu mesta prevezen je u Urgentni centar radi dalje dijagnostike i lečenje, saopštavaju iz niške Hitne pomoći.

U nezgodi su učestvovala dva vozila koja su se kretala u istom smeru. Jednim vozilom marke „golf“ sa niškim registarskim oznakama upravljao je pedesetsedmogodišnji Nišlija. Drugim vozilom marke „zastava“ borskih registarskih oznaka upravljalo je četrdesetdvogodišnji Nišlija, u kome se nalazio četrdesetpetogodišnji putnik takođe iz Niša, koji je prilikom nezgode i povređen.

U niškoj policiji su potvrdili da je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu koje je izvršilo uviđaj, a rad o uzrocima saobraćajne nezgode je u toku.

Istog dana, pet sati kasnije, oko 17:00h u Nišu se dogodila druga saobraćajna nezgoda na Čamurljskom putu u kojoj je lakše povređena Nišlijka, putnica vozila marke „citroen“ sa niškim registarskim oznakama kojim je upravljala dvadesetdevetogodišnja žena iz Niša.

Ekipa hitne pomoći u Nišu brzo je stigla na mesto događaja i posle ukazane pomoći i izbrinjavanja prevezli je u Urgentni centar radi dalje dijagnostike i lečenje.

Drugim vozilom marke „fiat“ beogradskih registarskih oznaka upravljalo je Kruševljanin star 34 godine. Uviđaj su izvršili predstavnici Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, ali je još u toku rad nadležnih kako je došlo do nezgode. Iz niške policije saopštavaju da su se u toj saobraćajnoj nezgodi vozila na Čamurlijskom putu kretala u istom smeru.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com