Društvo

Ryanair: Od nedelje redovna avio linija Niš – Berlin

U nedelju, 4. septembra sa aerodroma „Konstantin Veliki“ biće uspotavljen redovan saobraćaj na relaciji Berlin – Niš – Berlin, što će predstavljati i zvaničan početak saradnje niškog aerdoroma sa Ryanair kompanijom. Ovom prilikom biće organizovan svečan doček iz pravca Nemačke, a kasnije i ispraćaj aviona i putnika „vodenim pozdravom“.

„Low cost” avio-kompanija Ryanair od 4. septembra uvodi liniju sa niškog aerodroma “Konstantin Veliki”. Avioni ove kompanije leteće iz Niša do Berlina i nazad. Letovi će se odvijati dva puta nedeljno, četvrtkom i nedeljom. To će biti prva linija Irske kompanije Ryanair-a iz Srbije.

Podsetimo da će se posle prvih letova ove niskotarifne avio-kompanije na niškom aerodromu realizovati i zimski red letenja iz Niša ka Diseldorfu (Weeze), Bratislavi i Milanu (Bergamo).

Ovaj avio-prevoznik poznat je po niskim cenama letova i to uglavnom sa regionalnih aerodroma.

Ryanair svim svojim putnicima iz Niša i onima koji lete do njega nudio je veoma povoljne cene karata već od 5 evra tokom septembra, dok će se tokom oktobra, novembra i decembra karte prodavati po ceni od 9,99 evra, saopštava portal Fly from Niš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com