Kultura

PARADOKS: Radnički na filmu, stadion u mraku!

U trenutku kada se još ne zna da li će “Radnički” sutra, 27. avgusta od 20 sati odigrati utakmicu sa ekipom “Mladosti” iz Lučana zbog isključenja struje, večeras će na Letnjoj pozornici biti prikazan film “Radnički je ljubav Niša” o zvezdanim trenucima ovog niškog brenda, čime će se završiti 51. Filmski susreti.

Dok je najavljivao večerašnju projekciju dokumentarnog filma “Radnički je ljubav Niša”, Miodrag Miljković , producent agencije “Sinopsis” , podvukao je da je cela situacija paradoksalna:

Sve što se dešavalo sa niškim Radničkim je potpuno filmska priča, sa usponima i padovima. I ovaj film, čini mi se, deli nerećnu sudbinu “Radničkog”. Imao je premijeru 23. aprila, premijera je bila pomerana zbog nekih važnijih dešavanja u našim društvu, a onda je bio na repertoaru bioskopa samo nedelju dana”, rekao je Miljković.

Ako ne odigraju sutrašnju utakmicu, ostaće bez šest bodova. Tri će dobiti kao kaznu za neigranje utakmice, a 3:0 će biti službeni rezultat. I to zbog struje.” dodao je Miljković.radnicki 1

Da podsetimo, fudbalski klub Radnički formiran je daleke 1923. godine, pre Crvene zvezde i Partizana.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com