Promo vesti

Dvosoban stan na Obilićevom vencu

Na prodaju stan u epicentru grada, na Obilićevom vencu, sa pogledom na Kalču. Nalazi se na IV spratu. Površina stana je 47 m2, i po strukturi je dvosoban.

Sastoji se od ulaznog hodnika, iz kojeg se ide u sve ostale prostorije: kuhinju sa trpezarijom, dnevni boravak, spavaću sobu, i kupatilo. Grejanje u stanu je centralo, i stan je orijentisan istočno, tako da je dosta svetao i topao.

Nalazi se na jednoj od najpoželjnijih i najtraženijih lokacija, u blizini pešačke zone, tržnih centara, brojnih marketa, banaka, pošte, apoteke, i drugih vitalnih lokacija. Takođe, na nekoliko minuta hoda se nalazi većina fakulteta i srednjih škola, što ovaj stan čini odličnom investicijom, za kasnije izdavanje.

Uz stan dolazi i pripadajući podrum i parking u dvorištu zgrade, što je velika prednost s obzirom na to da se nekretnina nalazi u samom centru grada.

Ukoliko imate dodatna pitanja ili želite da zakažete termin da pogledate nekretninu sa agentom, kontaktirajte nas danas.

Cena stana je nedavno spuštena na 34.000€, i ova nekretnina neće biti još dugo na tržištu!

[foldergallery folder=”images/galleries/kitic-stan-05″]

Tim Kitić Nekretnina
Nikole Pašića br. 30/2   
18000 Niš, Srbija   
tel:    +381 (0) 18/523-640
mob: +381 (0) 63/468-755
Posetite Naš Vebsajt! Kitic Nekretnine 
Kitic Nekretnina
 Nađite nas na Facebook-u, Google+, Twitter-u,  i LinkedIn-u.
 Ostanite u kontaktu sa nama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com