Sport

“Igre na vodi” imaju pobednika

Ekipa “Caffe Idemo” pobednik je Igara na vodi koje su upravo održane na otvorenom bazenu Čair. Pobednici su kao nagradu dobili letovanje za celu ekipu, od turističke agencije “Clock travel”. Drugoplasirana je ekipa “Vodozemci” koji su dobili večeru u jednoj niškoj kafani i trećeplasirana ekipa “Fabrika” dobila je vikend karte za bazen Čair. Prepune tribine i velika borba u bazenu, opravdale su održavanje četvrtih Igara na vodi, koje su protekle bez ikakvih problema.

Ovogodišnje Igre na vodi deo su Festivala bezbednosti i sigurnosti mladih, kao projekta koji sprovodi organizacija KOM 018 iz Niša i Inicijativa mladih Niš.

Podršku Igrama na vodi 2016 dali su Grad Niš i Kancelarija za mlade Grada Niša, koji tradicionalno podržavaju ovu manifestaciju.

Na otvaranju ove manifestacije, bio je i gradonačelnik Niša Darko Bulatović, gradski većnik Branislav Kačar kao i direktor Kancelarije za mlade Stevan Živković.

Odlična atmosfera na niškom bazenu “naterala je” mnoge da se posle održavanja ovih Igara okupaju u bazenu.

Screenshot 1

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com