Sport

“Igre na vodi” u nedelju na Čairu

Međunarodni dan mladih tradicionalno se obeležava u našem gradu već četvrtu godinu zaredom. Tom prilikom se na sportskom bazenu “Čair” organizuju Igre na vodi, kao manifestacija koja okuplja mlade ljude da se takmiče i zabave. Igre na vodi 2016 će ove godine biti održane 21. avgusta 2016. godine sa početkom u 19:15h na bazenu “Čair”.

Ovogodišnje Igre na vodi su deo velikog Festivala bezbednosti i sigurnosti mladih, kao projekta koji sprovodi organizacija KOM 018 iz Niša i Inicijativa mladih Niš.

Podršku Igrama na vodi 2016 dali su Grad Niš i Kancelarija za mlade Grada Niša, koji tradicionalno podržavaju ovu manifestaciju.

Igre na vodi se sastoje od takmičarskog dela i umetničkog i zabavnog programa u kome učestvuju mladi našeg grada. Igre su koncipirane tako da svim mladima omoguće učešće, bez obzira na to da li se profesionalno bave nekim od sportova ili ne. Ovogodišnje Igre na vodi će najboljim takmičarima i takmičarkama obezbediti vredne nagrade, a mlade u publici očekuju brojna iznenađenja i bogat umetnički program. Na Igrama na vodi će pored DJ-a biti i neki od niških repera kao što su Furio Đunta, Demonio i Mali Mire.

Prva nagrada: Letovanje u Grčkoj (prevoz i smeštaj) za celu ekipu.
Druga nagrada: Ručak ili večera u restoranu “MEZE” za celu ekipu.
Treća nagrada: Besplatan vikend ulaz na bazen za celu ekipu.

Program Igara na vodi 2016:

19:15h do 21h – Ulaz na bazen za publiku
19:30h – Zabavni program
Paranoja, Auslender
20h – Početak igara
21:30h – Furio Djunta, Demonio, Mali Mire
Noćno kupanje
23h – Proglašenje pobednika
00h – Kraj manifestacije

Pozivamo vas da u što većem broju posetite Igre na vodi 2016 i uživate u bogatom programu. Besplatne karte za Igre na vodi 2016 deliće se u prostorijama Kancelarije za mlade Grada Niša svakog radnog dana od 7:30h do 15:30h u ulici Cara Dušana 15, kao i u kafiću “SKY” na bazenima sportskog centra Čair.

VAŽNO: Za sve one koji već imaju karte za 8.8.2016, obaveštavamo vas da će te karte važiti za 21.8.2016 i da nije potrebno uzimati nove karte!!!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com