Kultura

Počela prodaja karata za koncert YU grupe

Koncert kojim će legendarna YU grupa proslaviti 45 godina rada, održaće se upetak, 2. septembra u dvorištu Banovine, a ulaznice po promotivnoj ceni od 700 dinara su već u prodaji.

Nakon spektakularnih koncerata u beogradskoj Hali sportova i novosadskom ”Spensu” legendarna YU grupa će svoj veliki jubilej proslaviti i sa niškom publikom koncertom pod nazivom “45 godina čistog rock n’ rolla”.

Najdugovečniji bend u istoriji domaće rok scene će ovom prilikom promovisati svoj novi album “Evo stojim tu” koji je nakon desetogodišnje pauze aprila objavljen za PGP RTS.
Pored nekoliko pesama sa pomenutog albuma,oni će pred niškom publikom svirati i sve svoje hitove: „Crni leptir”, “Dunave”, “Kosovski božuri”, “Čudna šuma”, “Pustinja”,”Od zlata jabuka“, “Mornar”, “Dunavom šibaju vetrovi”, “Odlazim”, “Kome se raduješ”, “Blok” i druge.evo stojim tu

“Izuzetno nam je drago da ćemo u slavljeničkoj godini, u kojoj obeležavamo veliki jubilej nastupiti i Nišu. Za Niš nas vezuju sjajna sećanja i divne uspomene, Nadamo se da će to biti još jedan od onih koncerata koji se pamti,” poručuju Dragi, Žika, Petar Jelić i Igor Malešević.

Februara ove godine, Dragi i Žika Jelić dobili su Sretenjski orden, koji se povodom Dana državnosti Republike Srbije ukazom predsednika Srbije dodeljuje pojedincima i institucijama za naročite zasluge za Republiku Srbiju i njene građane u oblastima javnih, privrednih, kulturnih, prosvetnih, humanih i sportskih delatnosti.

Ulaznice su puštene u prodaju po promotivnoj ceni od 700 dinara i mogu se kupiti u CD Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza), Energy music shopu (TPC Kalča-prizemlje) i turističkoj agenciji Big Star (Cara Dušana 65).

Promotivni period će trajati 6 dana, do subote 20. avgusta. Od ponedeljka 22. avgusta prodavaće se po redovnoj, pretprodajnoj ceni od 800 dinara, a na dan koncerta će koštati 1000 dinara.

Koncert će biti održan u dvorištu Banovine u petak 2. septembra sa početkom od 21 sat.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com