Sport

DAMA SUDILA: Radnički izgubio od Zvezde

Večeras je na Čairu niški Radnički izgubio od Crvene zvezde sa 3:0 u utakmici petog kola fudbalske Superlige Srbije. Ova utakmica biće upamćena i po tome što je kao četvrti sudija na niškom Čairu pravdu delila i ženski sudija Ana Minić. Juče i danas dešavaju se istorijske promene, juče je njena koleginica Svetlana Bilić prvi put u istoriji sudila supeligaški meč, večeras Nišlijka Ana Minić, što je istorijski pomak, jer nikada do sada žene nisu sudile najviši rang takmičenja.

Prvi put u istoriji našeg fudbala, juče i danas na terenima Super i Prve lige sudile su i dve dame, Ana Minić (Niš), na listi glavnih sudija, i Svetlana Bilić (Ruma) koja se nalazi na listi pomoćnih sudija.

Screenshot 17

Fudbalski sudija Svetlana Bilić delila je pravdu juče na utakmici Bačka – Spartak Subotica, što je bio revolucionarni potez FSS. Bilić je postala prva dama u istoriji domaćeg fudbala koja je delila pravdu na superligaškom takmičenju, večeras joj se pridružila i Nišlijka Ana Minić.

Fudbaleri Radničkog posle večerašnjeg poraza od 3:0, imaju 7 a Crvena Zvezda kao trenutno najača na tabeli 13 bodova.

Screenshot 16

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com