Promo vesti

Divljač na meniju – Kafana Stara planina u Nišu

Organska hrana istoimenog kraja mami goste svojim ukusima, a tu su i specijaliteti od divljači sada po povoljnim cenama u Nišu.
AKCIJA: Gulaš od divljači+salata+pogača – 290din.

Izvedite svoje goste u prijatnom ambijentu kafane Stara Planina i napunite baterije za predstojeća dešavanja u gradu.

Ukusi sa Stare planine, među njima ovčiji sir, ovčetina, divlja, vrganj, lisičara samo su deo ponude na meniju. Ono što ovu kafanu čini posebnom je duh planinske atmosfere, pa je osećaj da se nalazite na samoj planini. Posebno se razlikuje ponuda na meniju, kako po ukusu i niskim cenama tako i po kvalitetu.

divljačZavirite u MENI>>>

Pravo mesto za dnevna okupljanja u hladnovini Bubanjske šume, kao i u zatvorenom prostoru u vašem komšiluku – kafana Stara Planina. Ambijent netaknute prirode, jedinstvena bašta smeštena među drveće gde odiše atmosfera prave planinske idile…

A svakog dana posebni dnevni meni po ceni od 290din kao i razne akcijske pogodnosti za mala i velika okupljanja. Stara planina misli i na najmlađe, tako da je u sklopu baste kafane deci na raspolaganje dečiji kutak za igranje sa toboganima, trambolinom i još puno toga.

Pratite na fb sranici>>>

ADRESA
Vojvode Putnika 56

TELEFON
066/6541576

Opširnije pročitajte >>>

Niške Vesti
Poslovni adresar

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com