Kultura

Otvoren konkurs za Medijana Balkanrock festival 2016.

U cilju promovisanja rada i autorskog stvaralaštva mladih bendova, Gradska opština Medijana i Udruženje građana Balkanrock raspisali su konkurs za učešće neafirmisanih autorskih bendova na sedmom Medijana Balkanrock festivalu koji će se održati krajem septembra u amfiteatru na Keju.

Pravo učešća imaju svi demo bendovi sa niškog područja koji nemaju zvanična izdanja (tu ne spadaju samostalna EP i Demo izdanja, kao ni učešća na kompilacijama). Bendovi moraju imati minimum jednu autorsku pesmu snimljenu, a od njih se očekuje isključivo autorski repertoar u trajanju od 15 minuta, koji će izvesti u amfiteatru na Keju.

Zainteresovani bendovi trebalo bi da pošalju tri autorska snimka (kvalitet nije bitan), tekstove tih pesama, kao i kraću biografiju, uz obavezan kontakt telefon predstavnika grupe, na adresu: medijana@balkanrock.com

Prva tri plasirana benda po oceni stručnog žirija i publike dobiće snimanje po tri numere u profesionalnom muzičkom studiju kao i jedan broj diskova u njihovom vlasništvu. Bendovi koje žiri odabere da se takmiče na Festivalu, potpisuju ugovor o saradnji sa Gradskom opštinom Medijana.

Konkurs je otvoren do 05. septembra 2016. godine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com