Hronika

Nije bilo “koškanja” vozača zbog saobraćajne nezgode u Nišu

U saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila oko 12.30h na raskrsnici ulica 9. Brigade i Vojvode Mišića nema povređenih i nije bilo nikakvog “koškanja” vozača” zbog sudara, Niškim Vestima potvrdili su nadležni.

Do saobraćajne nezgode je, prema rečima očevidaca, došlo kada se vozač “mercedesa” naglo zaustavio na raskrsnici kod pešačkog prelaza, zbog čega je vozač “opela” otpozadi naleteo na zaustavljeni automobil.

“Žena stara 33 godine, bez povreda, prebačena je u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu i nije u životnoj opasnosti”, kaže načelnik smene Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, Miodrag Branković, koji je i sam bio na mestu događaja.

Prema rečima očevidaca, koji su se našli na mestu nekoliko trenutaka posle sudara dva automobila, bilo je kako kažu nekog “koškanja” između učesnika saobraćajne nezgode, jer su primetili intervenciju niške Komunalne policije, a tek kasnije ekipe Policijske uprave i Hitne pomoći .

Međutim, u niškoj Komunalnoj policiji kažu da ta informacija nije tačna, jer su se komunalni policajci, po redovnoj dužnosti, već nalazili na toj lokaciji i intervenisli u skladu sa događajem. 

saobracajna

Nije bilo nikakve tuče, ni “koškanja” učesnika saobraćajne nezgode, samo smo zbog bezbednosti građana intervenisali i regulisali saobraćaj sve dok nije došla saobraćajna policija i ekipa Hitne pomoći, pa su ljudi pomislili da se nešto dešava. Čak je vozač “opela” koji je udario u “mercedes”  izašao iz auta da pomogne vozaču “mercedesa”, rekao je je Milan Đorđević iz Komunalne policije.   

Kako nezvanično saznajemo, ženi koja je upravljala “mercedesom” je pripalo loše zbog čega je i naglo zaustavila svoje vozilo, ali kako saopštavaju iz Policijske uprave u Nišu još se utvrđuje činjenice ove saobraćajne nezgode. 

 mala

 

 

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com