Društvo

Svetog Pantelejmona obeležila GO Pantelej

Uz prisustvo mnoštva zvanica iz političkog i javnog života Grada, kao i gostiju iz Rusije i Makedonije, GO Pantelej je svečano obeležila istoimenu slavu, a ovogodišnji domaćin slave bio je Aleksandar Milosavljević, zamenik predsednika opštine. Sečenju slavskog kolača prisustvovao je i gradonačelnik Niša, Darko Bulatović.

Nakon tradicionalnog sečenja slavskog kolača, prisutnima se obratio i novi predsednik Gradske opštine Pantelej, Bratimir Vasiljević koji je okupljenim zvanicama rekao:

Dobro nam došli i neka vam je srećna slava Sveti Pantelejmon. Moja je želja da nas sledeće godine bude u još većem broju, u boljem raspoloženju, zdravi i veseli bili. Svako dobro“.

Ovogodišnji domaćin slave bio je Aleksandar Milosavljević, zamenik predsednika GO Pantelej, koji je tradicionalno predao slavu sledećem domaćinu, Nataši Stanković, članici veća ove opštine.

Prethodno je u Sali Fakulteta umetnosti u Knjaževačkoj ulici održana svečana akademija na kojoj je GO Pantelej svojim dugogodišnjim saradnicima uručula povelje i priznanja za uspešnu saradnju.

Obeleževanju gradske slave opštine Pantelej prisustvovao je i generalni konzul Republike Bugarske u Nišu , prof. Edvin Sugarev, gradonačelnik Niša, Darko Bulatović, predsednici gradskih opština, predstavnici privrednih subjekata iz Rusije i Makedonije, kao i brojna udruženja građana.slava

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com