Društvo

Reprogram “rešenje” za milionske dugove Grada

Dugovanja Grada Niša prema insitucijama su milionska, barem kada je reč o javno-komunalnim preduzećima u Nišu. Samo prema JKP “Mediana” grad ima dug od preko 400 miliona dinara, na pitanje kako će se ovakva dugovanja izmirivati ubuduće gradonačelnik Niša Darko Bulatović kaže da je rešenje za ta dugovanja reprogram.

Dugovi grada biće regulisani ali će se ubuduće raditi samo ono za šta se ima para, rekao je gradonačelnik Niša Darko Bulatović za Niške Vesti.

Reprogramom dugovanja i novom situacijom će se te obaveze izmirivati, očigledno da dugi niz godina unazad je rađeno kako je rađeno i da dolazi vreme uvođenja u red. Uvođenje u red svih pa i gradskih institucija ne samo javno-komunalnih preduzeća, to pitanje će biti regulisano i ubuduće neće biti takvih problema i Grad neće stvarati dugove i nagomilaviti svoje obaveze koje ne može da izvrši. Radiće se ono što može i ono koliko para ima”, rekao je Bulatović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com