Društvo

Karte najboljim studentima i učenicima generacije!

Poklone zaslužuju najbolji! Funkcioneri Gradske opštine Medijana odlučili su da se odreknu propusnica za ovogodišnji „Nišvil“ i daruju ih najboljima! Naime, ulaznice za sva četiri dana trajanja popularnog džez festivala dobiće stipendisti Medijaninog Fonda „Sveta Petka“ i učenici generacije iz 12 srednjih škola sa područja najveće niške opštine.

“To je nešto malo što možemo da damo, ali što mnogo znači mladima. I to jedeo brige za najuspešnije sa područja naše opštine. „Nišvil“ smo pomogli sa 100.000 dinara a propusnice koje smo na ime toga dobili poklanjamo najvrednijima”, kaže predsednik GO Medijana Milan Krstić.

Dobitnici oduševljenje nisu mogli da sakriju. Kažu međutim da su navikli da njihova opština brine o njima te ih ni ovaj gest nije mnogo iznenadio.

“Nemam reči kojima bih iskazao to što Gradska opština Medijana čini za nas. Propusnice za „Nišvil“ sam najmanje očekivao. To nam daje snage da budemo još bolji i vredniji”, rekao je Mihajlo Krstić, stipendista GO Medijana sa Prirodno-matematičkog fakulteta u Nišu.

Po rečima predsednika Gradske opštine Medijana Milan Krstića, ukoliko opština dobije karte za predstojeće Filmske susrete i one će biti prosleđene onima koji su ih najviše zaslužili – uspešnim mladim ljudima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com