Hronika

Troje povređeno u saobraćajnim nesrećama

U poslednja 24 sata dogodile su se tri saobraćajne nesreće u kojima su povređene dve žene i stariji muškarac.

Juče oko 8 sati u ulici Knjaževačka kod br. 44 povređena je žena u saobraćajnoj nesreći. Ona je zadobila povrede glave, i nakon zbrinjavanja prevezena je u Urgentni centar, potvrdili su u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć.

U Novom selu dogodio se udes u kome je takođe povređena žena.

“U ulici Toplički partizanski odred došlo je do sudara u kome su učestvovali automobili Reno niških registarskih tablica i Audi niških regitarskih tablica. Povređen je vozač automobila Audi. Izvršen je uviđaj i obavešteno Osnovno javno tužilaštvo a rad na slučaju je u toku, nakon istrage biće podignuta odgovarajuća krivičan prijava”, potvrdili su za Niške Vesti u Policijskoj upravi. U ovom udesu povređena žena rođena je 1977. godine, ona je zadobila povrede glave, rekli su u hitnoj pomoći.

Noćas nešto pre 22 sata u Knjaževačkoj ulici desio se nesrećan slučaj u kome je povređen pešak, stariji muškarac koji ima 51 godinu. Muškarac je zadobio teške telesne povrede grudnog koša i kuka.

“Automobil marke BMW kojim je upravljao Nišlija, imao je prikačenu prikolicu kada se ona otkačila udarila u drugi automobil a odmah zatim i u pešaka koji je tom prilikom povređen. Uviđaj je urađen, obavešteno Osnovno javno tužilaštvo a rad na slučaju se nastavlja”, potvrdili su za Niške Vesti u Policijskoj upravi.

Povređeni su posle ukazane pomoći i urgentnog zbrinjavanja prevezena u Urgentni centar, potvrdili su u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com