Društvo

Dogovor nadležnih o javnom prevozu na teritoriji Niške Banje

Menadžment JKP Direkcije za javni prevoz Grada Niša na poziv predsednika gradske opštine Niška Banja Dejana Jovanovića, prisustvovao je sastanku koji se odnosio na situaciju javnog prevoza na teritoriji ove gradske opštine.

“Povodom primena zimskog reda vožnje, koji stupa na snagu za mese dana, Gradska opština Niška Banja obaviće razgovore sa savetima građana  i Direkciji za javni prevoz dostaviće sve predloge i primedbe kako bi blagovremeno bile razmotrene”, rekao je na sastanku predsednik opštine Dejan Jovanović.

Direkcija će razmotriti sve predloge i postupiti u skladu sa mogućnostima u okviru propisa, a u skladu sa ugovorom o obavljanju javnog prevoza na teritoriji Grada Niša.

n banja direkcija2

“Ovo predstavlja primer dobre prakse razgovora i dogovora, s’obzirom na to da zimski red vožnje stupa na snagu 1. septembra. Direkcija će sa ovom praksom nastaviti i sa predstavnicima drugih gradskih opština”, istakao je zamenik direktora Nenad Stanković.

Ovo predstavlja primer dobre prakse razgovora i dogovora, s’obzirom na to da zimski red vožnje stupa na snagu 1. Septembra. Direkcija će sa ovom praksom nastaviti i sa predstavnicima drugih gradskih opština istakao je zamenik direktora Nenad Stanković.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com