Sport

Igre na vodi” na bazenima “Čair”, prva nagrada letovanje u Grčkoj

“Igre na vodi”, kojima se obeležava Međunarodni dan mladih, održaće se 8. avgusta na bazenima SC “Čair”, a prijave za učešće mogu se poslati do srede, 3. avgusta. Prva nagrada je letovanje u Grčkoj.

Učešće u igrama imaju mladi od 15 do 30 godina starosti. Ekipa broji 6 članova, od kojih su 3 muška i 3 ženska. Broj mesta i ekipa je ograničen, a prijave se šalju na mejl kom018@hotmail.com.

Prijava treba da sadrži ime ekipe, imena članova, datume rođenja I jedan kontakt telefon, sa napomenom “Igre na vodi 2016.”

Prva nagrada je letovanje u Grčkoj (prevoz i smeštaj) za celu ekipu, druga – ručak ili večera u restoranu “Meze” za celu ekipu, a treća- besplatan vikend ulaz na bazen za celu ekipu.

Program:

19:15h do 21h – Ulaz na bazen za publiku
19:30h – Zabavni program
20h – Početak igara
21:30h – Noćno kupanje
23h – Proglašenje pobednika
00h – Kraj manifestacije

Međunarodni Dan mladih tradicionalno se obeležava u našem gradu već četvrtu godinu, a ovogodišnje su deo velikog Festivala bezbednosti i sigurnosti mladih, koji sprovodi organizacija “KOM 018” iz Niša i Inicijativa mladih Niš.

“Igre na vodi” sastoje se od takmičarskog dela i umetničkog i zabavnog programa u kome će, pored DJ-a biti i niški reperi Furio Đunta, Demonio i Mali Mire.

Besplatne karte za posetioce deliće se u prostorijama Kancelarije za mlade Grada Niša svakog radnog dana od 7:30h do 15:30h u ulici Cara Dušana 15 i u kafiću “SKY” na bazenima sportskog centra Čair.

Podršku “Igrama na vodi 2016” dali su grad Niš i Kancelarija za mlade, koji tradicionalno podržavaju ovu manifestaciju

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com