Promo vesti

Cirkonijum keramičke krunice – Stomatološka Ordinacija Živadinović

U ordinaciji Živadinović preporučuju izradu cirkonijum keramičkih krunica zbog njihovih neuporedivih estetskih prednosti. Zbog odsustva metala ispod keramike, zub dobija prirodan izgled, tako da ga je teško razlikovati od drugih zuba.

Cirkonijum keramičke krunice ili bezmetalne krunice predstavljaju alternativu metalokeramičkim krunicama (navlakama). Cirkonijum se izrađuje pomoću kompjuterskih strugova od original materijala. Ovo je standard u protetskoj rehabilitaciji u Evropi i Americi, a u poslednje vreme se primenjuje i u našoj zemlji.
Kada dođe do gubitka jednog ili više zuba nastaju problemi kao što je pomeranje zuba u vilici ili preopterećenje kosti vilice. Ugradnjom bezmetalnih krunica od keramike ovih problemi nema. Bezmetalne krunice su se zbog svojih osobina nametnule kao trenutno najbolji materijal za izradu protetskih radova. Prelamanje svetla i transparentnost cirkonijuma su veoma slični prirodnim zubima.

Stomatološki pregled i konsultacije u stomatološkoj ordinaciji Živadinović se ne naplaćuju.

Zakažite svoj termin
Kompletan Cenovnik usluga i zakazivanje termina u ordinaciji Živadinović možete naći na sajtu www.zivadinovic-dental.com i zakazati putem Formulara za zakazivanje termina.

zivadinovic05ZAŠTO IZABRATI ŽIVADINOVIĆ DENTAL?

  • U ordinaciji Živadinović možete dobiti najkvalitetniju, najsavremeniju i najkompletniju uslugu u oblasti stomatologije.
  • MedUNIQA – dobrovoljno zdravstveno osiguranje, posebne pogodnosti za korisnike ovog osiguranja kao i za članove njihove porodice.
  • Mogućnosto sklapanja ugovora sa pravnim licima i plaćanja putem administrativne zabrane.
  • Savremena oprema i vrhunski materijali
  • Stomatolog za celu porodnicu

“Vaš blistav osmeh je naša briga”

ADRESA
Majakovskog 30

TELEFON
018/226403
064/1122298
069/611714

Opširnije na CityOfNis.rs >>>

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com