Hronika

ak 5 saobraćajki u Nišu, u Knjaževačkoj pobegao vozač

U poslednja 24 sata na teritoriji grada dogodilo se 5 saobraćajnih nezgoda, a u jednoj je vozač pobegao sa lica mesta.

U četvrtak 21. jula oko 15:30 na putu za Aleksinac, kod skretanja za Trupale, dvadesetpetogodišnji motociklista S.B. zadobio je teže povrede glave kada je udario u putnički automobil. Hitna pomoć je intervenisala i prevezla motociklistu u Urgentni centar.

“U automobilu je bilo dvoje putnika koji su bili samo ugruvani”, kazali su u Hitnoj pomoći.

U Knjaževačkoj ulici dogodile su se dve nezgode. Oko 18:30 kod broja 92 motociklista je sleteo sa puta. Kako kažu u Hitnoj pomoći radi se o dvadesetšestogodišnjem mladiću koji je odbio pomoć lekara jer je smatrao da nije povređen.
Jedan sat posle ponoći, takođe u Knjaževačkoj ulici kod Pošte, automobil je udario u drvo, a kako su rekli u Policijskoj upravi, vozač je pobegao sa mesta nezgode.

“U ovom udesu nema povređenih, a u toku je rad na ovom slučaju”, kažu u policiji gde nisu potvrdili da je vozač pronađen.

U poslednja 24 sata su u Nišu oborena i dvojica biciklista. U 20:15 u Minovom naselju na Ledenoj Steni lakše je povređen pedestsedmogodišnji M.M. Vozilo je oborilo i tridesetčetvorogodišnjeg biciklistu u Somborskoj ulici oko 6:30, koji je u ovoj nezgodi lakše povređen.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com