Magazin

VEČERAS OBAVEZNO POGLEDAJTE U NEBO I URADITE OVO: Ispuniće vam se vaša najveća želja!

Nepohodno je da dobro procenite svoje potrebe i u skladu sa njima odaberete koje želje iskreno želite da vam se ostvare

Večeras je Mlad Mesec, što znači da je u pitanju sjajan period za ostvarivanje svih snova vezanih za novog dečka/devojku, novi posao ili neko putovanje. Sve što je potrebno jeste da duboko i iskreno poželite to što najviše hoćete i ispoštujete ritual do 21 sat.

Idemo, korak po korak:

I korak: Sedite negde gde je tiho kako biste mogli da se fokusirate. Odlučite o 10 najvažnijih želja i potom ih glasno pročitajte jednu po jednu.

Onda, ovo je važan deo procesa, zamislite da vam se svaka od njih ispunila i kako biste se tada osećali. Zamislite radost koja bi vas tada obuzela.

Dajte sebi vremena da uživate u svakom trenutku i pretvarajte se da je sve postalo stvarnost.

II korak: Potom nacrtajte sve što želite. Što više energije uložite u proces, to će rezultati biti bolji. Ovaj deo će vam pomoći da vizualizujete ispunjenje vaših snova i postarati se da je to nešto što zaista želite.

III korak: Sa svakom slikom određene želje zamislite pozitivnu afirmaciju kojom ćete je podržati i zapišite je. Recimo, možete da napišete “Ja sam zaljubljen/na” ako želite da ljubav. Ovaj deo nikako nemojte preskakati jer je veoma važan.

IV korak: Razmislite o svakoj želji i načinu na koji nameravate da je ostvarite.

Opširnije na Telegraf.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com