Politika

Branislav Jovanović pomoćnik gradonačelnika za kapitalne invensticije?

Branislav Jovanović, lider niškog NPS, prema nezvaničnim najavama biće jedan od pomoćnika budućeg gradonačelnika, i to zadužen za kapitalne invensticije. Jovanović za Niške Vesti kaže da zvaničnih pregovora o tome nije bilo, ali ukoliko do toga dođe biće mu to interesantna ponuda.

“Sve što je vezano za izgradnju grada za mene je interesantno, jer znam probleme, imam i rezultate na tom planu, znam i kako da se reše”, istakao je Jovanović i dodao da je za brži razvoj grada i rešenje nagomilanih problema ipak potreban tim ljudi.

Jovanović kaže da ukoliko je neko spreman da okupi tim ljudi i da im šansu za brži razvoj Niša – sebe vidi u tom timu.

“U ovom trenutku ne mogu da kažem da li će i koliko ta moja želja da se realiuzuje, ali ja ne bežim od takve vrste posla. Ma ko bio i sa koje strane dolazila ponuda, ako je izgradnja grada u pitanju ja tu želim da se priključim”, dodaje.

Jovanović je rekao da će nastaviti da se ponaša onako kako je i opoziciono delovao čak i ako se ta saradnja dogodi. Naglašava da je siguran da jedino radom i rezultatima može da se dođe do uspeha.

“Danas je stvarno izazov i velika hrabrost uključiti se u rad, s obzirom da je budžet uništen, kreditno zadužen i kada su gradska preduzeća na kolenima”, ističe Jovanović.

Ukoliko ponuda zaista i stigne on će pre svega da razgovara sa koalicionim partnerima sa kojima je sarađivao pre izbora i pozvaće ih na saradnju.

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com