Politika

Miroslav Milutinović ponovo predsednik GO Crveni Krst?

Konstitutivna sednica Skupštine Gradske opštine Crveni Krst zakazana je za sredu 22. jun. Na njoj će biti izabran predsednik i sekretar.

 

Kako Niške Vesti nezvanično saznaju prof. dr Miroslav Milutinović ponovo će biti izabran za predsednika Gradske opštine Crveni Krst, uprkos tome što je prvi na listi u ovoj opštini bio Darko Bulatović.

Konstitutivna sednica zakazana je za sredu, za predsednika Skupštine ove opštine biće izabran Zoran Stojković, a za sekretara Danijela Milićević.

Koaliciju će u Gradskoj opštini Crveni Krst činiti stranke sa kojima su Naprednjaci potpisli sporazum pre izbora, NSS, PS, USS, PUPS, NS i SDPS.. Ova predizborna koalicija osvojila je 14 mandata u opštini Crveni Krst, tako da im nije bila potrebna koalicija posle izbora.

Do sada su konstitutivne sednice održale Gradska opština Niška Banja i GO Palilula. U Niškoj Banji je izabran i predsednik, takođe iz redova Naprednjaka.

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com