Društvo

Niške Vesti od sada i preko mobilne aplikacije

Niške Vesti od sada imaju i mobilnu aplikaciju za Android sistem, koja će omogućiti čitaocima lakši pregled vesti preko telefona.

 Najnovije vesti iz kulture, društva, politike, ekonomije i drugih interesantnih oblasti čitaoci će dobijati kao obaveštenja na svojim mobilnim telefonima. Sa Niškim Vestima bićete uvek u toku sa aktuelnostima iz grada i okoline.

“Ponosni smo na to da smo za veoma kratko vreme postali jedan od najčitanijih portala u gradu. Naše vesti su prepoznatljive upravo po tome što su aktuelne, objektivne i bez cenzure. Naši pratioci su to prepoznali i vratili nam time što ih je svaki dan sve više, a mi ovom aplikacijom želimo da im olakšamo da se informišu brzo i u svakom trenutku putem svojih mobilnih telefona”, kaže glavna i odgovorna urednica portala Violeta Milićević.

Uskoro će čitaocima biti dostupna i aplikacija za IOS sisteme, pa će i vlasnici Ajfon uređaja moći lakše da nas prate preko telefona. Aplikaciju je uradila kompanija SoldaTech SRB d.o.o.

Saznajte najnovije vesti prvi…

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.soldatech.niskevesti

Aplikacija

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com