Promo vesti

Vinsko veče i merak – Kafana Gostionica

Kafana Gostionica u subotu 18. juna organizuje za svoje goste promociju vina uz akustičnu muziku u prijatnom ambijentu sada i u bašti kafane.

Dragi naši, dozvolite da vas ponese miris tradicionalne srpske kuhinje i dovede na mesto gurmanskog ukusa koji traje uspešnih trinaest godina. Probajte nešto novo, dozvolite vašim čulima jedan obrok zadovoljstva, jelo koje će vas naterati da poližete prste, obrišete usta i ostavite za stolom samo jedan široki osmeh!

gostionica 003*U našem objektu možete probati nikad prevaziđena i nigde lepša, kako tradicionalna jela pripremana po proverenim, dobrim receptima, starim više od 30 godina, tako i sve specijalitete sa roštilja i jela ispod sača, izvanrednog ukusa i sve to u toplom i prijatnom abijentu uz ljubazno osoblje.*

Gostionica se nalazi na Paliluli, u kraju koji je još od davnina poznat po kafanama, dobroj hrani i kafanskom provodu. Osnovana je i otvorena 9. marta 2003. godine. Tako više od deceniju uspešno i besprekidno posluje, nudeći svojim dragim gostima miris i ukus tradicionalne kuhinje.

ADRESA
Саве Ковачевића 12

TELEFON
018/4253341

Niške Vesti
POSLOVNI ADRESAR

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com