Promo vesti

Primamljive cene aranžmana za špic sezone

Niška agencija For You u ponudi ima smeštaj u Grčkoj i Crnoj Gori, po akcijskim cenama.

Evia je drugo po veličini ostrvo u Grčkoj i obiluje pejzažima za savršen odmor. Selo Agios Georgios, koje se nalazi u severozapadnom delu ostrva Evia, pruža posetiocima savršeno okruženje za idealno letovanje. Prelepo poluostrvo Lihada, gde se nalazi Agios Georgios, je veoma tradicionalan i miran deo ostrva.

Pored toga, Agios Georgios pruža mogućnosti za mnoge sportove na vodi, kao što su jedrenje na dasci, Jet skijanje ili ronjenje. Takođe možete biciklom obići kulturne znamenitosti ostrva, posetiti uredjene plaže sa ležaljkama i suncobranima i kupati se u divnim plavim vodama mora Evoikos. Agencija For You nudi smeštaj u mestu Agios Georgios u Vili Dimitris. Ostrvo Evia • Agios Georgios • Vila Dimitris

evia akcija letovanje 2016

Još jedna destinacija ima odličnu ponudu. Crnogorsko primorje biće interesantno ove sezone, na samom početku špica For You nudi odlične cene.

Budva se, smatra glavnim gradom Crne Gore, jer je ona popularnija od zvanične prestonice Podgorice. Stonsi i Madona su svoje koncerte održali baš u Budvi, na plaži Jaz.

plaza ricardova glava budva 6 1366828285751

Više o ovoj ponudi pronađite na sajtu agencije For You

Budva je primorski grad na obali „plavog Jadrana“. Šire područje oko grada, duž obale, poznato je i kao Budvanska rivijera. Budvanska Rivijera je centar crnogorskog turizma, i poznata po peščanim plažama, bogatom noćnom životu.

budva leto 2016 otvaranje sezone

 Turistička agencija FOR YOU PUTOVANJA nalazi se na Trgu kralja Milana br. 8 u Nišu

066/5 560 001 i 018/560 000

info@foryou.rs

Opširnije pročitajte >>>

Niške Vesti
Poslovni adresar

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com