Promo vesti

Akcija beljenja zuba pred leto – Stomatološka Ordinacija Živadinović

Akcija beljenja zuba u Stomatološkoj Ordinaciji Živadinović! Tradicija duža od trideset godina, vrhunski kvalitet u oblasti stomatologije kao i velikim brojem zadovoljnih pacijenata sinonim su Stomatološke ordinacije Živadinović.

U ordinaciji Živadinović mogu se koristiti usluge iz oblasti stomatološke protetike, konzervativne stomatologije,oralne hirurgije, paradontologije i estetske stomatoloogije. Korišćenjem najsavremenijih materijala u stomatologiji, mogu se pohvaliti i izuzetnim timom stručnjaka iz ovih oblasti koji se u svakom momentu brinu o vašem oralnom zdravlju.

Stomatološki pregled i konsultacije u stomatološkoj ordinaciji Živadinović se ne naplaćuju.

Zakažite svoj termin
Kompletan Cenovnik usluga i zakazivanje termina u ordinaciji Živadinović možete naći na sajtu www.zivadinovic-dental.com i zakazati putem Formulara za zakazivanje termina.

zivadinovicZAŠTO IZABRATI ŽIVADINOVIĆ DENTAL?

  • U ordinaciji Živadinović možete dobiti najkvalitetniju, najsavremeniju i najkompletniju uslugu u oblasti stomatologije.
  • MedUNIQA – dobrovoljno zdravstveno osiguranje, posebne pogodnosti za korisnike ovog osiguranja kao i za članove njihove porodice.
  • Mogućnosto sklapanja ugovora sa pravnim licima i plaćanja putem administrativne zabrane.
  • Savremena oprema i vrhunski materijali
  • Stomatolog za celu porodnicu

“Vaš blistav osmeh je naša briga”

Opširnije pročitajte >>>

Niške Vesti
Poslovni adresar

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com