Promo vesti

Dom za smeštaj odraslih i starih lica “TREM”

Dom za smeštaj odraslih i starih lica “TREM” nalazi se u Donjem Dušniku, na samo pola sata od Niša u eko oazi koja obiluje prelepom prirodom. Renovirani objekat kompletno je opremljen novim nameštajem, uz stručno i ljubazno osoblje dočekajte duboku starost poručuju iz ove kuće.

Dom “Trem” nalazi se u podnožju Suve planine koja je dragulj jugoistočne Srbije. Prirodni ambijent glavna je odlika ovog staračkog doma. Blizina lokacija Trem, Sokolov greben i Devojački grob pružaju mogućnost za rekreaciju i odmor, ne samo stanara već i njihovih prijatelja i gostiju.

12985380 258301097846841 7117679834504511845 n

Dom za smeštaj odraslih i starih lica ima 31 sobu sa ukupno 50 ležajeva. Objekat je kompletno renoviran i opremljen novim nameštajem. Sobe su organizovane tako da su stanarima na raspolaganju jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe. Svaka soba je uređena po najvišim svetskim standardima uz obaveznu SOS dojavu, protiv požarni alarm kao i TV prijemnik.

O zdravlju i udobnosti stanara brine uvek prisutna medicinska ekipa, koju čine medicinska sestra i lekar.

“Trem” pored standardnih soba ima i prostojije za druženje stanara, prostorija za mirne dnevne aktivnosti pruža mogućnost za druženje stanara, dok stolovi za stoni tenis i stoni fudbal može povratiti takmičarski duh kod vremešnih Nišlija.

13072039 10201640803778016 249151579 o

Netakmuta priroda koja okružuje Trem kao i uređeno dvorište samog doma čini da se stanari i njihovi gosti osećaju kao kod kuće. Raznoliko voće koje je dostupno čini da starački dom doživite kao sopstevno dvorište i vrati ugođaj topline doma.

Sam objekat nalazi se na površini od hektar i 20 ara, dok su njegovom dvorištu brojni senici kako bi stanari mogli da odmaraju na čistom vazduhu u hladovini.

Nekoliko sportskih terena koji se nalaze na posedu nude mogućnost za organizovanje sportskih događaja koji su u prošlosti bili glavno zbog čega su se meštani ali i gosti okupljali u dvorištu ovog zdanja.

“Doživeli ste sa nama uzbudljivu mladost, sada sa nama dočekajte duboku starost!” poručuju u Domu za smeštaj odraslih i starih lica TREM.

Informacije: 063 403 537

Opširnije pročitajte na portalu
CityOfNiš >>>

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com