Promo vesti

Besplatno predavanje o poslovnim veštinama

Da li i Vas konstantno zasipaju ponudama za brzo poboljšanje prodajnih rezultata? Da li se ni Vi ne snalazite u poplavi različitih komunikacijskih alata? Više ne znate da li da za povećanje prepoznatljivosti na tržištu izaberete digitalni marketing, content marketing ili klasično oglašavanje? Na sva ova pitanja dobićete odgovor ako 19. maja budete u Regionalnoj privrednoj komori.

DOBA fakultet za primenjene poslovne i društvene studije organizuje interaktivno predavanje o unapređenju savremenih poslovnih veština u okviru akcije „Karavan znanja“, 19. maja u Regionalnoj privrednoj komori Niša sa početkom u 12 sati, pod nazivom „Marketing i prodaja u malim i srednjim preduzećima“.

Predavanje je namenjeno svima koji žele da saznaju kako da, koristeći manje sredstava i sopstvene kadrove, kreiraju efektnu marketinšku strategiju i prodajni proces.

Na predavanju saznajte:

Kako da razumete potrebe svojih korisnika/potrošača?
Kako da napravite segmentaciju tržišta?
Kako da napravite marketinšku strategiju?
Kako da poboljšate komunikaciju sa ciljnim grupama?
Koje komunikacijske kanale i alate treba da koristite?
Kako da merite rezultate marketinških aktivnosti?
Zašto je važno da svi zaposleni budu uključeni/upoznati sa procesom marketinga i prodaje?

Predavač je Dina Potočnik je Sales Manager na DOBA fakultetu sa desetogodišnjim iskustvom u prodaji B2C u Sloveniji, Srbiji i Hrvatskoj. Otvorena je za nove izazove prodaje svakog novog dana, prilagođavanje različitim potrošačima i tržištima i odličan je stručnjak na području društvenih mreža. U slobodno posećuje koncerte širom regiona i voli društvene mreže, a nakon posla je majka maloj devojčici.

Broj mesta je ograničen. Predavanja su besplatna. Prijavite se.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com