Politika

Selaković došao na slavski Belmuž

Ujedinjena seljačka stranka iz Svrljiga obeležila je slavu Sveti Marko, glavni gost slave bio je ministar pravde Srbije Nikola Selaković.

Obeležavanje stranačke slave Sveti Marko ispoštovano je sečenjem slavskog kolača u prisustvu članova, simpatizera, mnogobrojnih zvanica ali i velikog broja Svrljižana koji su došli ispred kancelarije ove stranke da pozdrave ministra.

Ministar Selaković kaže da mu dolazak u Svrljig nije obaveza već zadovoljstvo jer je rezultat koji je ostvarila ova partija u Svrljigu ravan istorijskom, jer podrška od preko 60% jeste za poštovanje.

13153420 10201699970057136 575379443 n“Želim da Ujedinjenoj seljačkoj stranci čestitam dan stranke i slavu stranke, da svim građanima opštine Svrljig čestitam Dan opštine. Saradnja između SNS i USS postoji i u narednom periodu biće nastavljena”, rekao je Selaković za Niške Vesti.

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke, Milija Miletić, poželeo je svim građanima, pre svega onima koji slave, srećnu slavu Markovdan i još jednom se zahvalio svim Svrljižanima na podrci koju je ova stranka dobila na upravo održanim izborima.

“Ujedinjena seljačka stranka slavi ovaj dan sa željom da za sve građane naše opštine bude mnogo bolje, da ljudi na selu žive mnogo bolje i da svi mi koji se bavimo poljoprivredom i živimo od poljoprivrede imamo lepšu budućnost. Živelo selo, živela Srbija!”, rekao je Milija Miletić, narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke.

Kolačar za narednu godinu je potpredsednica OO USS Knjaževac Mirjana Božinović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com