Društvo

Prvi akva park na jugu Srbije otvara se sredinom juna

U neposrednoj blizini obilaznice oko Doljevca privode se kraju radovi na izgradnji akva parka koji će se sa svim pratećim sadržajima prostirati na tri hektara

 

hotel midnight rose doljevac izgledOvim će oko pola miliona stanovnika na jugu Srbije po prvi put dobiti priliku da na idealnoj lokaciji, jer je ravnomerno udaljen od Niša i Leskovca, uživaju u vodenim čarolijama. Objekat se nalazi na Koridoru 10 i veoma je pristupačan jer se isključenje od autoputa nalazi u neposrednoj blizini.

doljevac akva park i hotel Midnight rose„Betonski radovi biće završeni do kraja aprila a zatim počinje ugradnja keramičkih pločica. Očekujemo da kompleks bude završen do 15.juna, izjavio je predsednik opštine Doljevac Goran Ljubić koji je pojasnio da će ovim oživeti mnogi privredni subjekti koji će biti povezani sa novom turističkom atrakcijom.

hotel Midnight rose doljevac

Investitor je kompanija „Midnight rose“ koja je u ovaj projekat uložila 1,7 miliona evra. Pored sadržaja na vodi gradiće i hotel, diskoteku i šoping centar.

auto put doljevac hotel

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com